Prislista

För coaching, onlineprogram i självledarskap, personlig träning & kost, föreläsningar samt konsulttjänster

Coaching

För mig är det viktigt att kunna engagera mig i mina klienter. Jag vill ge dig det lilla extra, det ska vara en upplevelse att sammarbeta med mig. Du ska se fram emot att samarbeta med mig och jag vill gå på djupet i din utveckling. Det innebär exempelvis att samtalet får ta den tid det behöver, jag följer upp och stöttar dig mellan gångerna och jag skapar en individuell plan för dig. Du får också tillgång till hela mitt kursbibliotek för självledarskap, kost och träning samt stresshantering. 

Privatperson

3 månader:

10 350kr

6 månader:

17 700kr

9 månader:

22 050kr

Soloföretagare

Jag vet hur svårt det kan vara att jobba uthålligt, ha tålamod, välja strategi, finslipa sin affärsidé, sälja, skapa kontakt till sina kunder, komma på material, fokusera trots distraktioner och tro på sig själv trots uteblivna resultat. Speciellt, att tro på sig själv trots uteblivna resultat. Det spelar ingen roll hur bra strategi du har, det är nästan alltid ditt mindset som sätter krokben för dig.

Det här är ett abonnemang för dig som både vill ha coaching med fokus på ditt företag och vill ha handfast hjälp mellan coachsamtalen.

Månadskostnad:

5 000kr ex moms (du förbinder dig till minst tre månaders abonnemang)

För dig som har en årsomsättning på max 500000kr.

Medarbetare/ talangcoaching

Processen för företag är inte den samma som för privatpersoner. Coaching på företag innebär förutom lära känna- samtal även trepartssamtal med närmsta chef där vi gemensamt sätter mål innan coachingen startar. Kontakta mig för mer information. 

3 samtal:

7 500kr ex moms

6 samtal:

13 500kr ex moms

10 samtal:

20 000kr ex moms

Ledarcoaching

Processen för företag är inte den samma som för privatpersoner. Coaching på företag innebär förutom lära känna- samtal även trepartssamtal med närmsta chef där vi gemensamt sätter mål innan coachingen startar. Kontakta mig för mer information. 

3 samtal:

10 500kr ex moms

6 samtal:

19 500kr ex moms

10 samtal:

30 000kr ex moms

Online program i självledarskap och hälsa

ÅTERTA DIN HÄLSA

För dig som värdesätter helhetshälsa. Ett program för dig som vill nå hela vägen fram, som vill göra en bestående förändring. I det här programmet arbetar vi med både kost, träning OCH ditt mindset.

Gruppversion:

4 950kr

Gruppversion + 3 individuella samtal + träningsprogrammering vecka för vecka:

9 950kr

Nästa start: 17 januari 2022 

Kom hem till dig själv

En ödmjuk kurs där vi tittar inåt <3 En kurs för dig som vill lära känna dig själv igen, bli en bättre vän till dig själv, lyssna på vad kroppen säger och fatta bättre beslut.

Gruppversion:

3 450kr

Gruppversion + 3 individuella samtal:

7 950kr

Nästa start: 13 september 2021 

BE UNSTOPPABLE- BE YOU

Lär dig leda dig själv för att leverera, göra ett riktigt bra jobb och samtidigt må bra.

Ett exklusivt program för dig som vill utveckla ditt självledarskap. För dig som vill nå dina mål och förstår att det kommer krävas medveten träning i självledarskap. För dig som vill ta ett större ansvar för hur du mår, handlar och agerar. För dig som vill nå dina drömmar utan att vrida in och ut på dig själv.

Programkostnad utan individuell coaching:

9 500kr

Programkostnad med 8 individuella samtal: 

21 500kr

Nästa start: våren 2022

Föreläsningar/ workshops/ utbildning

Du kan antingen boka föreläsningar direkt med mig eller genom en av de talarförmedlingar (Talargruppen, Kvinnligatalare samt Blixtin) jag är ansluten till. Priserna nedan är förslag, priserna skiljer sig beroende på ideell förening, skola, företag, återkommande uppdrag etc. Priserna är inklusive förberedelser och exklusive rese och boende kostnader. Kontakta mig för att diskutera upplägg samt få en offert.

30min -2 timmar:

15000kr – 22000kr ex moms

Halvdag: 

22000kr – 27000kr ex moms

Heldag: 

27000kr – 32000kr ex moms

Konsultuppdrag

Priserna nedan är förslag, priserna skiljer sig beroende på ideell förening, skola, företag, längd på uppdrag etc. Kontakta mig för att diskutera upplägg samt få en offert.

Kortare uppdrag

1500kr ex moms/tim

Längre uppdrag: 

950kr ex moms/tim

Kontakta mig

Telefon

0736467801

Epost

anna@ledarskaphalsa.se

Besöksadress

Gomorron Östersund, Prästgatan 42