Onlineprogram i självledarskap

Lär dig leda dig själv bättre, bli effektivare, nå dina mål, få bättre relationer och stärk ditt självvärde

Utveckling där du är

För dig som vill bemästra självledarskap i din egen takt vart du än är.

Som medarbetare idag har du fått betydande mer ansvar för din egen arbetstid. Du ska arbeta effektivt, göra mer på mindre tid, ha tydliga mål, vara stresstålig, arbeta koncentrerat, vara medveten om dina värderingar, vara en bra kollega och bygga relationer med kunder och leverantörer, ta initiativ och reglera dina känslor. I korthet har du blivit din egen projektledare vilket kräver att du kan leda dig själv.

Med det här programmet får du möjlighet att träna ditt sjävledarskap på bussen, på jobbet eller hemma i soffan.

Program online med personlig feedback

Ett exklusivt,noggrant och väl genomtänkt program

Programmet är uppbyggt på 52 veckors material, du väljer dock själv om du vill vara månadsmedlem eller om du direkt vill boka upp dig på hela programmet. Förutom veckovisa videos med tillhörande text och övningar får du även tillgång till personlig återkoppling av mig. Jag finns till för dig, svarar på frågor, uppmuntrar dig när något är svårt och puschar dig när du behöver komma vidare. 

Just nu utvecklar jag programmet

Under hösten 2019 utvecklar jag programmet, byggt på två års coachingerfarenhet, universitetsstudier i beteendevetenskap, föreläsningar samt fem år av chefskap. Mitt mål är att leverera ett top notch program som är fullpackat med kunskap och konkreta verktyg och tips för att du ska BE UNSTOPPABLE.

Du är en viktig del i skapandet av programmet

Ensam är inte stark.

För att programmet ska bli så magiskt som jag vill att det ska bli är DU en otroligt viktig del. Jag behöver input och feedback från dig. Jag vill veta vad du allra mest behöver hjälp med, vad du tycker är svårast och vad som hade varit mest betydelsefullt för dig att bemästra.

Vill du hjälpa mig med detta klickar du på knappen nedan. Då kommer du till en enkät som tar max 10 minuter att fylla i. Som tack för att du hjälper mig att utveckla världens bästa program i självledarskap får du hela 40% rabatt på första omgången av programmet. Du förbinder inte upp dig på någonting, när programmet är klart tar jag kontakt med dig och du kan då välja om det är rätt tidpunkt för dig att vara med.

Är du intresserad att vara med från början?

Programmet beräknas vara klart tidig vår 2020. Är du intresserad av att vara med den första omgången av programmet och vara en testperson kan du anmäla ditt intresse på knappen nedanför. Som tack för att jag får testa programmet på dig och göra de sista korrigeringarna erbjuder jag dig en rabatt på 20% av normalt pris. Du gör endast en intresseanmälan och binder inte upp dig till någonting. När programmet är redo att testköras tar jag kontakt med dig och du får du ta ställning till om det är rätt tidpunkt för dig att vara testperson.

Det här beräknas ingå:

Självkännedom

Eget varumärke

Målarbete

Motivation

Träning & Kost

Stresshantering

Mod

N

Effektivitet

w

Mindset

Relationer

Kontakta mig

Telefon

0736467801

Epost

anna@ledarskaphalsa.se

Besöksadress

Luntmakargatan52