Dreams don´t work unless you do

Du är din viktigaste resurs och ditt viktigaste verktyg

FÖR DIG SOM ÄR REDO ATT ÅTERTA DIN HÄLSA

BE UNSTOPPABLE betyder att du ska kunna leverera, göra ett riktigt bra jobb och samtidigt må bra. Du är ditt viktigaste redskap. Fungerar inte du kommer du varken kunna leverera hemma eller på jobbet. Din kropp behöver vara stark och ha bra kondition, ditt sinne behöver vara skarpt och ditt inre behöver vara i harmoni för att orka, hålla fokus och bemöta världen med empati och respekt. Dessutom, känslan att känna sig stark och uthållig är oslagbar!

Jag finns till för dig och jag kommer backa dig 100% i din resa. Till största del kommer vi ha roligt och utvecklas tillsammans, det är dock oundvikligt att det är tufft och kämpigt ibland. Oavsett finns jag här för dig och hjälper dig att maximera våra månader tillsammans. Tre månader tillsammans med mig som PT och coach. Vi jobbar både individuellt och i grupp. Nästa gruppstart sker den 17 januari.

 

Ett kraftfullt program för dig som värdesätter helhetshälsa

Det här är ett program för dig som vill nå hela vägen fram, som vill göra en bestående förändring. I det här programmet arbetar vi både med kost, träning OCH ditt mindset.


 • Ta hand om dig själv för att ha kraft, ork och energi att ta hand om annat och andra. 

 • Var stolt över dig själv, sätt upp mål som du klarar av och fullföljer.

 • Tro på dig själv, känn dig självsäker och som en uppdaterad version av dig själv.  

Hälsa är när jag kan göra allt jag vill och genom mitt välmående har skapat förutsättningar för mig själv att nå mina mål.

Såhär går det till

Var med på ”Vårpeppen” eller ”Höstpeppen”

Testa mig innan du anlitar mig. Varje höst och vår har jag en tre-veckors träningsutmaning där du får lära känna mig väl och dessutom får väldigt mycket helt gratis (uppgifter, träningsprogram och en föreläsning). 

 

Ta med dig mig överallt- allt sker via en app och hemsida

Programmet ger dig mycket mer än en diet och ett träningsupplägg. Hos mig tittar vi på helheten. Vi kommer jobba med din utveckling på djupet. Du får lära dig vad du ska äta, träna och tänka för att vara långsiktig. Du får hjälp att hitta en balans som fungerar för dig. 

Under tre månader får du individanpassat träning och kostupplägg, app med tracking och feedback, 6 lektionsmoduler fulla med kunskap, 2 gästföreläningar, 3 gruppsamtal, uppföljning och 12 gemensamma träningspass. 

Är prorammet för dig?

 • Du vill designa ett liv som du verkligen mår bra och trivs i.  
 • Du vill lära dig att både ta dig tid och ge dig tid att ta hand om dig själv. 
 • Du längtar efter att etablera nya sunda vanor, som blir bestående. 
 • Du längtar efter att känna dig stark, sund och stolt
 • Du har möjlighet att träna minst 1,5 timme varje vecka. Exempelvis genom 2x45min pass, eller 3x30min.  
 • Du är villig att ändra dina kostmönster. 
 • Du vill skapa en djupare förståelse för psykologin bakom en livsstilsförändring.
 • Du har möjlighet att avstätta ungefär ytterliggare 60min i veckan för att titta på lektioner och utföra tillhörande uppgifter. 

***Du får så mycket mer än kost och träningschema. Det här är en utbildning för livet.  

Kan du relatera till en eller flera av punkterna? Då är det här programmet för dig! 

 

Hej! Jag heter Anna och det är jag som kommer vara din coach och PT.

Det sägs att under ett ögonblick då vi verkligen fattar ett beslut, det är då vi på riktigt påverkar vårt liv…

Det är ett ÖGONBLICK. Det är under ett ögonblick du bestämmer att du verkligen är redo att göra din livsstilsförändring och verkligen göra en insats för att nå dina mål.

Det är under det här ögonblicket du klart och tydligt gör ett ställningstagande gentemot dig själv. Det är under det här ögonblicket du på riktigt bestämmer dig för att släppa din oro för att inte räcka till, för att inte klara av det och istället bestämmer dig för att gå ALL IN. Det är under det här ögonblicket du bestämmer dig för att du kommer klara av nå dina mål.

När du bestämmer dig kommer jag finnas där för dig, hela vägen, till 100%. Mitt enda mål är att hjälpa dig framåt och att se dig lyckas. 

Jag är ingen vanlig PT.  Utbildningen för att bli personlig tränare är en termin. Anlitar du mig får du en långt mer kunnig coach. Utöver min PT utbildning är jag personalvetare med fokus på psykologi från universitetet. Sedan min universitetsexamen har jag gått tre kurser i coaching, utbildat mig till mindfulnessinstruktör, läst vidare inom positiv psykologi och hälsofrämjande ledarskap. Innan jag startade eget arbetade jag fem år som högre chef och därefter som projektledare under 1,5 år.

Allt detta gör att jag har expertkunskap för att hjälpa dig i din livsstilsförändring.  Jag ser så mycket fram mot att få dela med mig av allt till dig!

Jag vet hur viktigt det är att välja en bra PT, med sunda värderingar och som ser på helhetshälsan. Första gången jag anlitade en PT gick det allt annat än bra. Visst, jag fick resultat. På köpet började jag dock inte bara utveckla en ätstörning utan blev dessutom övertränad och tränade ingenting på 6 månader efter mitt samarbete med den här PT:n var avslutat. Så kan vi inte ha det. Vi i branschen har ett enormt ansvar, när vi lägger upp kost och träningsscheman behöver vi titta på bakomliggande faktorer och se på helheten. 

Hos mig blir det väldigt få piskor, snarare uppmuntran, pepp och beslutsamhet. Om det finns något som heter ”leda med kärlek” är det vad jag gör. Välkommen! 

Kontakta mig

Telefon

0736467801

Epost

anna@ledarskaphalsa.se

Besöksadress

Gomorron Östersund, Prästgatan 42