Dreams don´t work unless you do

Du är din viktigaste resurs och ditt viktigaste verktyg

PT online & kostschema

BE UNSTOPPABLE betyder att du ska kunna leverera, göra ett riktigt bra jobb och samtidigt må bra. Du är ditt viktigaste redskap. Fungerar inte du kommer du varken kunna leverera hemma eller på jobbet. Din kropp behöver vara stark och ha bra kondition, ditt sinne behöver vara skarpt och ditt inre behöver vara i harmoni för att orka, hålla fokus och bemöta världen med empati och respekt. Dessutom, känslan att känna sig stark och uthållig är oslagbar!

Jag finns till för dig och jag kommer backa dig 100% i din resa. Till största del kommer vi ha roligt och utvecklas tillsammans, det är dock oundvikligt att det är tufft och kämpigt ibland. Oavsett finns jag här för dig och hjälper dig att maximera våra månader tillsammans.

 

Mina grundtankar

Det viktigaste är att hitta en träning och kosthållning som fungerar i din vardag. Av mig får du inte en diet som tar slut när ditt kostschema tar slut. Istället får du lära dig hur du ska äta, träna och tänka för att vara långsiktig. Du kommer få varierad kost och träning som du kan leva med under lång tid framöver. Du får hjälp med att hitta en balans som fungerar bra för dig och vi tar fram en plan som du kan hålla. Hos mig får du inga quickfixes utan vi sätter upp hållbara mål som både ger dig kraft och energi i din vardag. All träning och kost anpassas efter dig och dina mål. Och du! Inga mål är för stora, vare sig du vill bli starkare, mer uthållig, gå ner i vikt, eller i allmänhet förbättra din hälsa så att du kan BE UNSTOPPABLE!

Hälsa är när jag kan göra allt jag vill och genom mitt välmående har skapat förutsättningar för mig själv att nå mina mål.

Såhär kommer det troligtvis gå till

Ta kontakt med mig

Du skriver till mig här, via mejl eller på IG och säger att du är intresserad av att anlita mig som din personliga tränare. Du får fylla i en hälsoprofil och besvara frågor om ditt nuläge samt önskade resultat.

 

Ta med dig mig överallt- allt sker via en app

All vår kontakt framöver kommer finnas på en egendesignad app där du får en personlig login. Där får du ditt anpassade träning och kostschema med videoinspelade övningar, du kommer kunna logga dina vanor och framsteg, vi skickar meddelande till varandra, jag följer upp varje vecka, du kan ladda upp videos från dina träningspass som jag sedan ger feedback på.

Mindsetcoaching

I startpaketet ingår det en månad mindsetcoaching och feedback på övningar. Mindsetcoaching innebär ett samtal á 25 minuter där vi går igenom frågor och tankar som uppkommer i samband med en livsstilsförändring. Exempelvis hur behåller jag mina nya rutiner, vad ska jag göra när jag är bjuden på middag, jag börjar bli beroende av att väga mig varje morgon och hur behåller jag min nya vikt utan att gå upp igen. 

Du väljer själv hur många månaders mindsetcoaching och feedback på övningar du vill anlita mig för. 

 

Just nu är jag under utbildning

Under hösten 2019- våren 2020 utbildar jag mig till personlig tränare. Det innebär att jag i nuläget inte tar emot klienter. Troligtvis börjar jag ta emot övningsklienter tidig vår 2020 med en rabatt på 50%. Från och med juli kommer jag börja ta fullpris. Är du intresserad av att vara övningsklient får du gärna skriva upp dig på intresselistan nedan. Du gör endast en intresseanmälan och binder inte upp dig till någonting. När jag är redo att börja ta emot klienter tar jag kontakt med dig och du kan då ta ställning om det är rätt tidpunkt för dig. 

Min bakgrund inom träning och kost

Jag har alltid varit aktiv, simmade och åkte konståkning som barn. I gymnasiet utbildade jag mig till musikalartist. I samband med att jag började på universitetet hittade jag till styrketräning.

Under 2014 utbildade jag mig till tränare hos Friskis och Svettis och har sedan dess funnit tillgänglig som tränare i gymmet, samt haft inspirationsklasser i styrketräning, uthållighetsträning HIT- träning och Kettlebell.

Under hösten 2019- våren 2020 utbildar jag mig till Personligtränare.

Kontakta mig

Telefon

0736467801

Epost

anna@ledarskaphalsa.se

Besöksadress

Luntmakargatan52