Dreams don´t work unless you do

Du är din viktigaste resurs och ditt viktigaste verktyg

PT online & kostschema

BE UNSTOPPABLE betyder att du ska kunna leverera, göra ett riktigt bra jobb och samtidigt må bra. Du är ditt viktigaste redskap. Fungerar inte du kommer du varken kunna leverera hemma eller på jobbet. Din kropp behöver vara stark och ha bra kondition, ditt sinne behöver vara skarpt och ditt inre behöver vara i harmoni för att orka, hålla fokus och bemöta världen med empati och respekt. Dessutom, känslan att känna sig stark och uthållig är oslagbar!

Jag finns till för dig och jag kommer backa dig 100% i din resa. Till största del kommer vi ha roligt och utvecklas tillsammans, det är dock oundvikligt att det är tufft och kämpigt ibland. Oavsett finns jag här för dig och hjälper dig att maximera våra månader tillsammans.

 

Mina grundtankar

Det viktigaste är att hitta en träning och kosthållning som fungerar i din vardag. Av mig får du inte en diet som tar slut när ditt kostschema tar slut. Istället får du lära dig hur du ska äta, träna och tänka för att vara långsiktig. Du kommer få varierad kost och träning som du kan leva med under lång tid framöver. Du får hjälp med att hitta en balans som fungerar bra för dig och vi tar fram en plan som du kan hålla. Hos mig får du inga quickfixes utan vi sätter upp hållbara mål som både ger dig kraft och energi i din vardag. All träning och kost anpassas efter dig och dina mål. Och du! Inga mål är för stora, vare sig du vill bli starkare, mer uthållig, gå ner i vikt, eller i allmänhet förbättra din hälsa så att du kan BE UNSTOPPABLE!

Hälsa är när jag kan göra allt jag vill och genom mitt välmående har skapat förutsättningar för mig själv att nå mina mål.

Såhär går det till

Ta kontakt med mig

Du skriver till mig här, via mejl eller på IG och säger att du är intresserad av att anlita mig som din personliga tränare. Du får fylla i en hälsoprofil och besvara frågor om ditt nuläge samt önskade resultat.

 

Ta med dig mig överallt- allt sker via en app

All vår kontakt framöver kommer finnas på en  app där du får ett personlig login. Där får du ditt anpassade träning och kostschema med videoinspelade övningar, du kommer kunna logga dina vanor och framsteg, vi skickar meddelande till varandra, jag följer upp varje vecka, du kan ladda upp videos från dina träningspass som jag sedan ger feedback på.

Mindsetcoaching

Att arbeta med mig är mycket mer än att få ett kostschema och ett träningsupplägg. Hos mig tittar vi på helheten. Vi kommer arbeta djupt och verkligen skapa en förståelse för vad du behöver för att lyckas med en varaktig livsstilsförändring. Därför ingår det även 2 stycken coachsamtal i månaden. Ett coachsamtal varar 45-75min. Fullt fokus på dig och din utveckling!

 

Under en månad ingår följande:

 • Coachsamtal 

  Under en månad ingår 2 coachsamtal. Samtalen anpassas utifrån dig, där du är just nu och dina mål. Dessa sker via videosamtal. 

 • Uppgifter

  Varje månad ingår en uppgift som hjälper dig med din livsstilsförändring. Uppgifterna anpassas alltid efter vad du behöver.  

 • Kontinuerliga kostuppdateringar 

  Du får kontinuerligt recept anpassade utifrån dina mått och smaklökar. Det är helt normal kost (allt ifrån tacco, korv och stroganoff till spännande asiatiska rätter). Det är kost hela familjen kan äta. 

 • Kontinuerlig träningsplanering

  I takt med att du förändras, förändras även dina träningsbehov. Du får kompletta pass, anpassade till dig och dina förutsättningar. Du väljer själv om du vill träna hemma eller på gym. 

 • APP med tracking, och feedback

  Du får tillgång till en app med personligt inlogg. I appen kan du se samtliga träningspass (alla är filmat med video), du får feedback på din teknik vid träning, du registrerar din utveckling och det är här vi håller kontakten via under veckorna. 

Samarbeta med mig så länge du behöver 

Löpande månadsbetalning tills dess att du säger upp (minsta samarbetstid är 3 månader).

Min bakgrund inom träning och kost

Jag har alltid varit aktiv, simmade och åkte konståkning som barn. I gymnasiet utbildade jag mig till musikalartist. I samband med att jag började på universitetet hittade jag till styrketräning.

Under 2014 utbildade jag mig till tränare hos Friskis och Svettis och har sedan dess funnit tillgänglig som tränare i gymmet, samt haft klasser i styrketräning, uthållighetsträning HIT- träning och Kettlebell.

I maj 2020 blev jag färdigliscensierad PT.

Kontakta mig

Telefon

0736467801

Epost

anna@ledarskaphalsa.se

Besöksadress

Luntmakargatan52