Lär dig äga dig själv och din plats

En mejlkurs för dig som vill bli tryggare i dig själv och som känner att du vill ha ut mer av livet.

ANMÄLAN ÄR STÄNGD

Den 29:de septemeber stängde anmälan för den här vändan av kursen. Du kommer ha möjlighet att gå kursen vid senare tillfälle. 

Baserat på verkligheten

Mejlkursen är inspirerad och byggd utifrån ett fantastiskt coachsamarbete jag hade med en klient i våras. 

Min klient anlitade mig för att hon ville få ut mer av livet, hon tyckte att hennes nuvarande tankar och känslor om sig själv hindrade henne från att leva fullt ut. 

Hon ville bli mer trygg i sig själv, våga visa sig sårbar och hon ville äga sig själv och sin plats. 

Som det var just nu tyckte hon det var svårt att fatta beslut, hon hade svårt att lita på människor, det var svårt att be om hjälp för hon var rädd att kollegorna skulle tro att hon var korkad, hon hade få nära vänner eftersom det var läskigt att släppa in, hon var rädd för att inte vara tillräcklig och hon hade prestationsångest.

WOW- effekten

Det som hände under vårt samarbete döpte min klient till WOW-effekten

Här kommer ett mejl från min klient som skickades i mars:

”Jag måste bara berätta!
Som jag sa förra mötet är en målsättning: Jag ska äga mig själv och min plats.

Igår när jag berättade för min man om min arbetsdag hör jag mig själv (helt spontant!) säga: Jag ägde min plats i mötet.

Bakgrunden är att jag hade ett möte med vd:n på företaget, där jag skulle redogöra för hur jag hanterat en kund i en svår fråga. Ett möte som tidigare hade gjort mig väldigt osäker, för att: vd = makt. Vad händer om jag gör fel? Eller inte är tillräcklig i hans ögon? Hur ska jag formulera mig för att han inte ska ”syna min bluff”? Vem är jag ens i sammanhanget – ingen… OSV!

Men inte den här gången. Av hela mitt hjärta: Tack!”

I slutet på augusti fick jag det här mejlet från min klient:

”Hej Anna! Nu är det ett par månader sen vi avslutade coachningen. Jag ville bara återkoppla att effekten är bestående! 
Jag började på mitt nya jobb för 3 veckor sen och jag känner mig så trygg i mig själv och vågar visa vem jag är. Jag känner inte längre rädsla över att gå miste om saker för att jag inte vågar visa mitt riktiga jag.
Tack!”

I mejlkursen lär du dig:

Stärka din personliga ustrålning

Testa och agera på sätt du inte är van vid

Försätta dig i rätt läge inför en skarp situation

Ändra ditt mindset med hjälp av kroppen

Ta mer plats i sociala sammanhang

Få ett bra samspel med andra människor

Agera med självförtroende

N

Modifiera ditt språk till ett mer gynnsamt

Det praktiska:

  • Kursen pågår mellan 30 sep – 22 november (8 veckor)
  • Du kommer få 2-3 mejl i veckan
  • Varje mejl innehåller ett textavsnitt och en uppgift du ska utföra. Vissa mejl innehåller även miniföreläsningar i videoformat.
  • Jag finns till för dig och besvarar alla frågor, tankar och reflektioner som kan komma upp.

Priset

Eftersom kursen är en betaversion erbjuder jag ett starkt rabatterat pris på 149kr. Det här priset kommer endast gälla den här omgången. Du betalar samtidigt som du anmäler dig genom att swisha till nummer: 1234577706 

I meddelanderutan skriver du: ”mejlkurs + ditt namn”

Kontakta mig

Telefon

0736467801

Epost

anna@ledarskaphalsa.se

Besöksadress

Luntmakargatan52