Under tiden jag blivit coachad av Anna har jag tagit stora kliv i karriären, som chef men även personligt. Anna är utmanande och ställer frågor som verkligen öppnar upp och tvingar mig tänka på nya sätt för att hitta bättre lösningar på mina problem och i mitt arbetssätt. Jag kan absolut rekommendera henne och tänker själv anlita henne nästa chans jag får.

- Ellinor
Boka lära känna- samtal

Balansen mellan det ödmjuka och att verkligen våga stråla

BE UNSTOPPABLE

Mycket av coachingen jag utför handlar om balansen mellan att var självsäker, ha tilltro till sin egen förmåga, vara modig och samtidigt våga vara liten och sårbar. Allt det som innebär att vara människa. 

I min coaching fokuserar vi på hur du kan leda dig själv till bättre resultat utan att känna onödig stress. Det går att leverera, göra ett riktigt bra jobb och samtidigt må bra!

Vad är egentligen balans?

Det pratas mycket om balans i vardagen, att få ihop livspusslet. Jag tror att balans skapas i rörelse. Livet är aldrig stilla, det är alltid igång. Precis som en dansare behöver vi vara i rörelse för att inte trilla. Därför mår vi dåligt om vi inte har en tydlig riktning. Vi vill veta vart vi är på väg och vi vill veta hur vi ska göra för att ta oss dit. Vi vill känna att vi har ett syfte och mening i vårt liv. Det är ett liv i balans. 

Coaching har alltid sin utgångspunkt i en framåtrörelse och är målbaserat. Jag ger dig stöd för att du ska förverkliga dina visioner, nå dina mål, få resultat och må bra på vägen. 

 

När jag väl hade bestämt mig för att förändra mitt beteende kontaktade jag Anna. Vi satte mål för vår coaching och det kändes helt ouppnåeligt. Att jag redan efter fyra gånger hade nått mitt mål och sedan överträffat mitt mål är helt fantastiskt. Anna är unik, närvarande och otroligt engagerad i sina klienter- det ger verkligen resultat!

- Sandra Flygare
Boka lära känna- samtal

Såhär går det till

Lära känna- samtal

Det är viktigt att vi båda känner tillit till varandra, annars kommer coachingen inte fungera. Därför börjar vi med ett helt förutsättningslöst ”lära känna- varandra samtal” över telefon/videolänk. Samtalet tar 15-20 minuter. Du får berätta vad du vill ha hjälp med, jag berättar om jag tror att jag är rätt coach för dig och du får möjlighet att ställa alla frågor du har.

 

Samarbetet

Beroende på område och omfattning hörs vi mellan 3-9 månader. Coachingen sker antingen på plats i Östersund eller på distans via videolänk. Ett samtal tar mellan 45-75 minuter, det första något längre. Coachingen anpassas alltid utifrån dig som individ och kan innehålla en blandning av frågor, visualisering, skriv och avslappningsövningar samt genomgång av modeller. Hos mig kan du förvänta dig det lilla extra, jag gillar att engagera mig i mina klienter. 

Som en extra bonus får du tillgång till mitt kursbibliotek för samtliga onlinekurser.

 

Applicera i din vardag

Coachingen i sig är egentligen inte det viktiga. Du investerar för att få en förändring i din vardag. Jag brukar säga att en coachsession är som att skruva upp en leksaksgubbe. När samtalet är slut är du uppskruvad och redo att applicera samtalet i ditt liv. Varje samtal avslutas med att vi kommer överens om något du ska tänka, göra eller skapa tills nästa gång. 

 

Struktur

Det vanligaste är ett samarbete på sex månader. Under det första samtalet går vi  igenom förväntningar på varandra. Vi gör även en halvtidsutvärdering för att säkerställa att allting känns bra och går som vi vill. Jag kommer även finnas tillgänglig för dig (kortare telefonsamtal eller mejl) mellan gångerna för att ge feedback och stöd om det behövs. Att bli coachad av mig är en upplevelse. Jag kommer ta väl hand om dig och anstränga mig maximalt för att du ska komma dit du vill.

 

Min roll som coach

Hos mig får du rak, ärlig coachning med mycket värme och öppenhet. Det innebär att jag:

 

 • Är genuint intresserad
 • Värderar inte
 • Lyssnar både på det som du säger och det du inte säger
 • Analyserar ditt kroppsspråk (de signaler din kropp skickar ut när du pratar om ett visst område)
 • Lyssnar efter olika betoningar i det du säger
 • Berättar när du först säger en sak och sedan säger en annan 
 • Bekräftar när du är på rätt väg
 • Utmanar dig och ifrågasätter när det behövs
 • Ger dig feedback, exempelvis kring mönster jag har uppmärksammat 
 • Har med mig ditt mål genom hela samtalet
 • Följer upp och stöttar mellan gångerna
 • Ser till att vi använder tiden på bäst sätt
 • Håller struktur och fokus under samtalen

Anna är så uppmärksam som coach! Hon hörde vad jag sa och vad jag inte sa. Och hon förde processen framåt så att jag inte bara pratade på. Samtidigt var hon följsam när mina tankar och insikter tog mig åt helt nya håll. Jag har fått många härliga insikter genom coachingen med Anna!

- Jane Tufvesson
Boka lära känna- samtal

%

Exempel på ämnen jag coachat i

Utmaningar med ny jobbroll

Ny som chef

 Ledarskap på arbetsplatsen

Målarbete och hitta riktning

Effektivitet och produktivitet

Processen mellan jobb

Stresshantering

Större tillit till sig själv och sitt eget värde

Förbättrade relationer (med partner, släkt, vänner och på arbetet)

Balans i livet 

 Starta eget

Komma vidare i företaget 

Soloföretagare?

En abonnemangstjänst för dig som vill ha stöd i att BE UNSTOPPABLE som företagare

Jag har drivit eget företag i 3,5 år. Det tog två år innan jag gick med lönsamhet och kunde plocka ut lön. Jisses vad tufft det var och vad jag lärde mig mycket! Min abonnemangstjänst för dig som är soloföretagare är precis vad jag önskar att jag hade haft när jag började. Ett abonnemang med mig innebär att vi har två stycken coachsamtal i månaden och däremellan hjälper jag dig med handfasta uppgifter som att ge feedback på ett viktigt mejl, hur du gör för att skriva en offert, vad du kan tänka på när du ringer ett säljsamtal, hur en säljtratt fungerar och vilka alternativ det finns när du ska skapa en hemsida. Jag finns även som mentalt stöd för dig när det känns riktigt tungt och du funderar på om det är värt det. Jag finns som stöd när du undrar varför ingen köper och jag finns som stöd när det är jobbigt att berätta för din kompis att du inte har råd med den där weekendresan. Jag har upplevt och gått igenom alla de här tankarna och känslorna. Jag vet att du ibland känner dig ensam och önskar att du hade haft ett bollplank som verkligen förstår dig och din situation. Om jag kan lyckas kan du! Jag finns här för dig och jag är redo att hjälpa dig BE UNSTOPPABLE!

Innan jag fick coachning av Anna hade jag en dröm om ett eget företag som jag inte visste hur jag skulle förverkliga. Med enkla frågor hjälpte Anna mig se på situationen med nya ögon och skapa en handlingsplan för att förverkliga mina företagsmål. Jag fick också upp ögonen för hur mycket resurser jag har omkring mig som jag tidigare inte använt. Anna var lyhörd för mina behov och klarsynt i sina observationer. Samarbetet med Anna gjorde att jag känner mig peppad och vet nu både vart jag är påväg och hur jag ska göra för att nå dit.

- Fanny Thule, soloföretagare
Boka lära känna- samtal

Vad kostar det?

Jag har samlat samtliga priser för mina tjänster på en och samma sida. 

Kontakta mig

Telefon

0736467801

Epost

anna@ledarskaphalsa.se

Besöksadress

Gomorron Östersund, Prästgatan 42