Mitt WHY

Vill du få en inblick i mitt why, var min passion kommer ifrån och varför utveckling är så viktigt för mig, är det här blogginlägget värt att läsa.

Passion för din utveckling

Den absolut störta anledningen till att jag startade Ledarskap och Hälsa grundar sig i mitt genuina intresse för utveckling. Jag är otroligt mån om min egen utveckling, människors utveckling och företags utveckling.

När jag hade arbetat som chef i 8 år på högsta ledningsnivå så ställde jag mig själv frågan ”vad utvecklas jag mest av att göra just nu..?”. Jag landade i att starta företag var det jag skulle utvecklas mest av och dessutom så möjliggör jag att jobba med min största passion, andra människors och företags utveckling. Vilken dröm!

Det tog ett tag för mig att komma till slutsatsen att jag skulle starta företag. Att vara företagare är ingenting som kommer naturligt för mig, ingen under min uppväxt hade eget företag. Än idag förstår inte mina föräldrar vad jag sysslar med. Det är också läskigt att gå från anställning till att vara egen. Men jag kom fram till att min passion var större än min rädsla. Så jag hoppade.

 

Var kommer min passion för utveckling ifrån?

Jag har sett vad som händer med människor som inte följer sitt hjärta och som inte vågar göra de förändringar som de innerst inne vet behövs.

Bitterhet. Ilska. Degradering. Hätsk stämning. Förtal. Psykisk misshandel. Sarkasm. Hånfullhet. Besvikelse. Elakhet. Vrede.

Ord som kan beskriva min uppväxt ganska bra.

Jag vill aldrig, aldrig komma dit. Att se tillbaka på min uppväxt och veta om vad som händer om en inte är sann mot sig själv ger mig all motivation jag behöver för att konstant arbeta med utveckling. Att vara ärlig mot sig själv kan vara något av det svåraste som finns, men det är också något av det viktigaste som finns!

 

Ledarskap och Hälsa

Väldigt tidigt insåg att det var via arbetet jag kunde göra skillnad. Mår vi inte bra på arbetet så kommer det att sprida sig till många andra delar av livet. Vi tar ut negativitet på familjen och vi har inte ork att ha en meningsfull fritid. Samtidigt så vet jag att arbetet kan vara en fristad för många som har det tufft hemma. I klartext, det är otroligt viktigt att vara på en arbetsplats där vi trivs, känner mening och blir upplyfta. Har vi en ledande position har vi ett stort ansvar.

När jag var 12 år gammal blev jag hjälpledare i Osbyscoutkår. Det var där mitt första intresse för ledarskap föddes. Sedan dess har jag varit otroligt intresserad av vad som får människor att prestera, hur ett team utvecklas, hur en får topnotch relationer till sina medarbetare och vad som krävs för att en medarbetare ska överleverera.

Sedan 2014 har mitt intresse för ledarskap fått konkurrens av mitt intresse för hälsa. Om vi ska prestera behöver vi må bra. Om vi är sönderstressade, har för mycket på G, svårt att få tiden att räcka till, har svårt att vara glada och känner en sjuknade energinivå är det svårt att leverera.

 

Min coachning

Min coachning i ett nötskal: vi tar reda på dina målsättningar, det du vill åstadkomma och sedan ser vi till att du har verktyg och hälsa att nå dina mål.

Jag vill coacha dig som är trött på att sitta i passagerarsätet, du som är trött på att livet drar med dig istället för att du drar med dig livet. Jag vill coacha dig som vill lära dig att vara designer över ditt liv, som vill få stöd i att ta dig från punkt A till B och som vill sätta dig i förarsätet, ta tag i ratten och bestämma vilken väg du ska ta. Du som känner dig trött på att vara där du är just nu och som verkligen känner en längtan efter att uppfylla dina drömmar.

Jag vill även coacha dig som har en ledande roll och som känner att du behöver ett bollplank kring ledarskap. Att vara chef och ledare är en utsatt position och att ha någon som kan hjälpa dig vid tuffa beslut, som utmanar dig till att tänka på nya sätt och som har mycket kunskap om ledarskap är A och O. Jag vill coacha dig som är villig att jobba för att få riktigt bra arbetsresultat i teamet, som är villig att rannsaka sig själv och som är villig att utvecklas.

Mer info om mina coachpaket hittar du här: https://www.ledarskaphalsa.se/coachning/

Mer info om mig hittar du här: https://www.ledarskaphalsa.se/om-mig/

 

Vad tycker du?

Om du har några frågor, funderingar eller bara vill säga ”hej” så når du mig alltid på anna@ledarskaphalsa.se

Jag har passion för din utveckling!

//Anna