Jag är så taggad inför hösten! Bring it on!

Från och med 1 sep så utvecklas min tjänst hos Ung Omsorg. Vi har anställt tre stycken härliga, kunniga studenter som kommer att jobba deltid på vårt kontor. Lina, Julia och Fanny kommer att ha hand om den operativa verksamheten och jag kommer därmed kunna fokusera mycket mer på ny verksamhet, utveckling av befintlig verksamhet samt hålla i mer utbildningar.

Det känns som ett roligt och spännande steg både för min, och Ung Omsorgs utveckling. Jag har jobbat med operativ verksamhet i ca tre års tid nu och ser verkligen fram emot att kunna jobba mer riktat mot ny verksamhet och hur Ung Omsorg ska bli ännu bättre.

Det känns också roligt att kunna erbjuda ännu ett karriärsteg hos oss.  Nu finns det verkligen möjlighet att arbeta hos Ung Omsorg under stora delar av sin studietid. Som deltagare i ett team får ungdomarna lov att börja från det att de har fyllt 13 år, vanligast är dock att de som ingår i teamen är 14-15 år. Känner de sig sen sugna på att prova ledarskap finns det möjlighet att bli teamledare när de går i gymnasiet. Från teamledare kan man sedan bli regionchef och nu slutligen  så har vi för närvarande tre stycken deltidstjänster på kontoret för de som är studenter på högskolan.  Snacka om att Ung Omsorg erbjuder utvecklingsmöjligheter!

Jag är så glad att jag jobbar hos Ung Omsorg och kan inte tänka mig ett bättre första jobb!