FullSizeRenderJepp, till hösten kommer jag att få många tillfällen och möjligheter att träna en annan typ av ledarskap. I torsdags klarade jag av mitt slutprov och kan numera titulera mig som individuell tränare.

Jag kommer att vara instruktör på Friskis och Svettis anläggning ”city” på onsdagskvällar under hela hösten. Först kommer jag att vara tillgänglig i gymmet och sedan kommer jag att hålla i ett inspirationspass.

Att vara tillgänglig i gymmet innebär att jag måste ta mycket initiativ till kontakt med alla motionärer. En del tycker att det är lite jobbigt att fråga om hjälp och då gäller det att jag visar upp en kunnig och ödmjuk attityd. Det känns både spännande och läskigt att möta ”alla” motionärer, vilken fråga som helst kan komma. Jag som gillar att planera och strukturera upp min tid känner mig faktiskt lite osäker inför denna situation. Det ställer höga krav på att jag är inläst, men också har respekt för mitt eget kunnande.

Mitt inspirationspass känner jag mig mer trygg med. Det ska i och för sig vara olika från gång till gång, men passet har jag möjlighet att förbereda innan. Under det passet är det en annan typ av energi jag ska utstråla. Där handlar det mycket om att peppa, inspirera och entusiasmera.

Jag känner mig väldigt taggad och ser fram emot mitt första jobbtillfälle som blir andra vecka i september. Jag kan varmt rekommendera friskis och svettis som förening. Känslan av värmen som varvas med stort kunnande är oslagbar!