Nörd- tekniskaJag gillar ledarskap och chefskap så är det bara!  Det är en stor del av mig och min identitet. Träffar man mig får man det på köpet, som en del i paketet.

Jag tog en fika med en kompis för några dagar sedan. När vi satt och pratade om en grej så drog jag en koppling till ledarskap. Varpå han utbryter ”du pratar väldigt mycket om ledarskap och ditt jobb”.

Först blev jag försvarsinriktad, ”det gör jag väl inte”.

Sedan insåg jag att ”jo, det är klart att jag gör det”.

I min vardag förknippar jag och reflekterar över ledarskap hela tiden. Det fina med ledarskap är att man jobbar med människor. Och eftersom jag konstant omges av människor kan jag också träna mitt ledarskap när som helst. 

Genom att skapa en djupförståelse för människor så blir mitt ledarskap bättre. Det jag lär mig i min vardag kan jag ta med mig till jobbet.

Så från att ha gott från att vara försvarsinriktad så blev jag faktiskt stolt. Jepp, jag gillar att prata om ledarskap, det är nog mitt största intresse!

Jag var på tekniska museet i Stockholm för två dagar sedan. Där hittade jag skylten som är min omslagsbild.

Deras definition av en nörd är:

En nörd är en eldsjäl; en hängiven person som inte ser några hinder för att skaffa sig en oerhörd kunskap i ett specifikt ämne.

Passar bra in på mig- när det kommer till ledarskap är jag en nörd och det är jag stolt över!