I vår satsar jag på 5 olika tema

Jag har börjat tycka det är riktigt roligt och givande med sociala medier och i vår har jag bestämt mig för att på allvar satsa på mitt content. Eftersom jag verkligen har passion för din utveckling ska du såklart få massor av inspiration och verktyg för att kunna utvecklas rejält! Därför satsar jag i vår på 5 stycken olika tema, i det här blogginlägget går jag igenom vad du kan förvänta dig att få 🙂

Varje tema startar den 15:de

Och varar en månad.

15 jan- 14 feb: BE UNSTOPPABLE

15 feb- 14 mars: Lär känna mig

15 mars- 14 april: Lycka

15 april- 14 maj: Mindfulness

15 maj- 14 juni: Coacha dig själv

Mest aktiv på instagram

Jag är mest aktiv på instagram, där kommer uppdateringar dagligen 🙂 Vill du följa mig där så sök på @ledarskaphalsa eller klicka här: https://www.instagram.com/ledarskaphalsa/ 

 

Det viktigaste temat kommer först: BE UNSTOPPABLE

Hela min verksamhet bygger på utveckling och att du ska känna att du har kapacitet, styrka, förmåga och en tro på dig själv att du verkligen kan ta dig dit du vill eller bli den personen som du vill vara. När du är klar med coachning ska du gå hem och känna

”yes jag vågar och yes jag klarar av det här!”

Den här månaden kommer jag ge dig inspiration och tips för hur du kan ta det där steget för att komma dit du vill. Det handlar om att:

  • ta steget från att fundera till att faktiskt börja göra
  • inte låta dina rädslor och osäkerhet stå ivägen för det du vill göra innerst inne
  • göra ett aktivt val som innebär att du inte längre är en medpassagerare i ditt liv. Nu är det dags för dig att sätta dig i framsätet och köra!

Det spelar ingen roll om du vill starta ett eget företag, vill ut och resa, bli chef på jobbet eller bryta upp från en relation. Det gemensamma för oss alla är att vi vill gå från tanke till handling.

Till en början så berättar jag hur du kan tänka för att verkligen fatta ett beslut (om du hela tiden velar så blir du inte handlingskraftig), vi kommer jobba mycket med din inställning! Därefter går jag över till mer handling, det är ju faktiskt stor skillnad på att känna inspiration och på att faktiskt göra saker. Kom ihåg att genom att göra så blir du modigare och modigare.

Förutom min tema-månad kommer jag dra igång ett program den 20 februari med precis samma namn BE UNSTOPPABLE. Det är för dig som verkligen vill satsa och känner att du vill göra det i en inspirerande, hjälpsam och uppmuntrande gruppmiljö. Vi träffas 6 gånger och varje gång har ett specifikt tema som hjälper dig framåt. Förutom gruppträffar ingår det två enskilda coachsamtal och uppföljning via mejl. Mer om programmet hittar du här: https://www.ledarskaphalsa.se/be-unstoppable/

 

Tema 2- Lär känna mig

Jag kommer att berätta om vem jag är, både i yrkeslivet och privat. Kan redan nu säga att det kommer att bli en hel del kring träning (för tränar gör jag ganska mycket), lite om relationer (min sambo heter Patrik), och så kommer jag berätta mycket om hur jag gör både för att orka och för att hinna med allting, samt hur jag själv tränar mig mentalt. Jag kommer berätta en del om mina olika projekt som jag har- Ledarskap och hälsa är inte det enda jag sysslar med 🙂

 

Tema 3- Lycka

Den här månaden fördjupar vi oss i positiv psykologi och vad forskningen har lärt oss för att höja vår lyckonivå. Jag tror supermycket på mentalträning och att vi kan påverka hur vi mår. Positivpsykologi tycker jag är så härlig eftersom det fokuserar på vad som fungerar och hur vi kan göra ännu mer för att må bra. Enligt Sonja Lyubomirsky (välkänd forskare inom positiv psykologi) kan vi påverka hela 40% av vår lyckonivå med hjälp av att göra medvetna handlingar och arbeta med våra tankesätt. Den här månaden tittar vi på lycka inifrån. Du får lära dig verktyg som du kan ta med dig i din vardag för att påverka ditt välmående. Jag går igenom olika strategier som du direkt kan applicera på ditt liv.

 

Tema 4- Mindfulness

Mindfulness är ett område som är väldigt populärt just nu. Och med rätta! Det finns starka forskningsstöd på att vi kan sänka vår stress och oro med ungefär 30% och höja vår prestation och effektivitet med ca 10%. Under månaden går jag igenom vad mindfulness är och hur du kan använda mindfulness i din vardag. Kanske blir detta som en form av utmaning, jag har inte bestämt mig helt ännu 😉 Om du redan nu är lite nyfiken så skrev jag ett inlägg om mindfulness 2016: https://www.ledarskaphalsa.se/blog/2016/06/27/mindfulness-ar-det-flum/

 

Tema 5- Coacha dig själv

Det här är månaden för dig som vill lära dig att coacha dig själv. Jag vet att det är en del som har svårt (av olika anledningar) att anlita en coach. Vilken tur att det finns så himla mycket som du kan göra själv! Under månaden får du mängder med konkreta, praktiska tips och övningar för hur du kan coacha dig själv till att nå dina mål och få resultat.

 

Vad tycker du?

Om du har några frågor, funderingar eller bara vill säga ”hej” så når du mig alltid på anna@ledarskaphalsa.se

Jag har passion för din utveckling!

//Anna