”If you’re going to talk the talk you’ve got to walk the walk”

Jag har jobbat hårt det senaste. Mycket roligt jobb och jag känner mig så tacksam för att jag får jobba med det jag brinner för- utveckling. Vi börjar komma igång bra med Amphinorth. I helgen blev vi klara med alla våra avsnitt i stresshantering. Under sommaren så coachar jag parallelt över 50 personer. Det är så himla roligt!

Allting har dock ett pris…

Precis som alla andra på vår jord är jag ingen supermänniska, jag har börjat få stressrelaterade tecken. Som jag bland annat berättar i avsnitt ett i vår fördjupningskurs i stresshantering så kan några stressreaktioner vara problem med sin sömn och bli konstig i magen. Jag får krypa till korset och erkänna detta är vad som har hänt mig. Under ca två veckor har jag vaknat mitt i natten och när jag sedan vaknar för att klockan ringer känner jag mig inte tillräckligt utvilad. Jag har också varit knasig i magen, vilket jag inte brukar vara.

Det är inte stress vi blir sjuka av det är brist på återhämtning.

Det är ju inte stress i sig vi blir sjuka av utan bristen på återhämtning. Det är alltså dags för mig att följa mina egna råd, jag behöver prioritera min återhämtning i juli och “walk the walk not just talk the talk”.

Dags att följa mina egna råd:

Så vilka av mina egna råd ska jag ta till den här gången? Vilka är mina konkreta åtgärder och mål?

Idag är det den 12 juli 2017. I 3,5 vecka till och med den 6 augusti ska jag:

  • Ta en promenad på minst 30 minuter varje dag.
  • Meditera/yoga/stretcha minst 10 min varje dag.
  • Ta en detox från min mobil. En helg ska jag HELT vara utan min mobil.
  • Sluta ha mobilen vid sängen, den får ligga i vardagsrummet.
  • Vara ute med kajak lör-sön
  • Förhoppningsvis vandra i tre dagar

Det känns SÅ BRA att titta på dehär målen, snacka om välbehövlig återhämtning. Hoppas att du också prioriterar din återhämtning!

 

Vad tycker du?

Om du har några frågor, funderingar eller bara vill säga ”hej” så når du mig alltid på anna@ledarskaphalsa.se

Jag har passion för din utveckling!

//Anna