Äntligen är det dags. Bloggen har fått ett nytt utseende och det känns väldigt roligt! Jag har ju mitt nystartade företag Annas Ledarskap & Hälsa och det känns helt rätt att uppdatera bloggen därefter.

I veckan blev det dessutom klart att jag kommer ha ett samarbete med IF Friskis & Svettis Stockholm i höst. Jag kommer att vara projektledare för ett integrationsprojekt som jag har valt att kalla ”Tillsammans tränar vi”. I korthet kommer vi att skapa träningspar bestående av SFI elever och svenskar. Syftet är att träna tillsammans en timme i veckan och samtidigt bygga relationer och lära sig mer om svenska samhället. Det känns toppen att få möjlighet att lägga ner min energi på ett så värdeskapande projekt. Mer information kommer snart 🙂

För övrigt har jag haft utvecklingssamtal med Ung Omsorg för ett par veckor sedan. Det är roligt att vi tillsammans är så nöjda med varandra. Ung Omsorg är en fantastisk arbetsplats och det är kul att jag är så uppskattad.

PS: Jag är helt ny på att göra hemsidor. Feedback tas gärna emot!