Till sommaren har jag mycket spännande att se fram emot!

Från den 1 juli kommer jag att börja jobba på 60% med Ung Omsorg. Det innebär att jag frigör tid för att syssla med andra intressanta projekt.

Till en början kommer jag att vara kursledare på tre stycken sommarkurser. Är du intresserad av ledarskap och hälsa får du gärna spana in kurserna:

v. 26 – Ledarskap med inslag av fysisk träning. Mer info/anmälan hittar du här.

Sommarkurserv.27- Mental och fysisk träning.             Mer info/anmälan hittar du här.

v. 33- Ledarskap med inslag av mental och fysisk träning. Mer info/ anmälan hittar du här. 

Samtliga kurser hålls via folkhögskolor vilket innebär att det är riktigt prisvärda!

Jag är ute efter att skapa en bättre helhetssyn på ledarskap. För mig är det självklart att ledarskap och hälsa hänger samman. För att utöva gott ledarskap är det viktigt att må bra. Ledarskapet kommer att speglas i välmåendet. Mår man inte bra kommer ledarskapet att försämras och vice versa.

Därför har jag skapat mitt första egna företag ”Ledarskap och Hälsa”. Mitt mål är att hjälpa ledare att få till ett hållbart levnadssätt, både för sig själva och i sitt ledarskap. Det innebär att samtliga av mina kurser framöver kommer att ha ett hälsoperspektiv.

Mycket spännande kommer att hända under sommaren och hösten. Det känns riktigt roligt!