Anlita mig som föreläsare

Lär er leda framtiden, Lead the Future - BE UNSTOPPABLE och Hälsa: bra för affärerna

Hur är jag som föreläsare?

Titta på videon för att själv bilda dig en uppfattning. Tre klipp från tre helt olika föreläsningar.

Jag är en mycket uppskattad föreläsare med goda referernser. Mina föreläsningar utgår från tre olika rubriker och anpassas sjävklart till er unika situaiton. Jag har gjort eventföreläsningar, företagsföreläsningar, skolföreläsningar samt utbildningar för privatpersoner. Föreläsningarna ges antingen på svenska eller engelska.

Kunskap och praktisk tillämpning

Jag är stolt över att alltid ha fokus på tillämpning. 

Mina föreläsningar innehåller alltid praktiska moment och många tips och verktyg som kan appliceras dirket i vardagen. Föreläsningarnas grund är alltid forskningsbaserade och med exempel från den ”riktiga världen” blir föreläsningarna både trovärdiga och pedagogiska.

Vi anlitade Anna som föreläsare för våra medlemmar. ”Vi uppskattade Anna som föreläsare, hon har igenom vårt samarbete haft en härlig energi och hon fick högt betyg av åhörarna. Ord som välpaketerad, inspirerande, engagerande, innehållsrik och nyttiga övningar var återkommande ord från utvärderingarna. Vi rekommenderar henne varmt som talare!”

- Tijana Mladenovic, Event Manager hos Jusek & Civilekonomerna
Kontakta mig för upplägg och offert

Tre koncept att utgå ifrån

Lead the future- BE UNSTOPPABLE

En inspirationsföreläsning med fokus på självledarskap. Självledarskap är en kompetens som blir mer och mer viktig och dessutom tas för givet av många arbetsgivare. Självledarskap handlar både om att verkligen kunna leverera när det gäller samt förmågan att kontinuerligt kunna leverera på en hög nivå under veckorna. Målet är att publiken ska känna mod, kraft och energi att våga leda sig själva, fatta beslut och ta initiativ.

 

Hälsa- bra för affärerna

När ett företag har god hälsa kommer arbetsprestationen, kvalitén och produktiviteten att höjas. En arbetsplats som upplever arbetsmiljöproblem har ett produktionsbortfall på 38% varje vecka, det blir i snitt 15 timmar för varje medarbetare. Samtidigt visar forskning att avkastningen på en investering är dubbelt så hög.

Föreläsningen besvarar tre frågor:

  • Varför är det så viktigt med hälsa
  • Hur kan vi som organisation bli mer hälsosam
  • Hur kan jag som individ bli mer hälsosam

 

Lär er leda framtiden

Gör ert företag redo för de förändringar som krävs för att möta omvärlden. Det här är en föreläsnings för er som vill utveckla er organisation och era medarbetare med fokus på vad unga medarbetare värdesätter och behöver på en arbetsplats för att söka sig till er, stanna kvar länge och prestera under tiden. Under föreläsningen får ni exempel på employer branding, hur unga påverkar ert arbetssätt, hur ni kan stärka teamkänslan på enkla sätt där nyckeln är att mötas över generationer, där alla behövs unga, medelålders och seniorer samt vilket ledarskap som fungerar när en ska leda unga.

 

Anna var fantastisk att lyssna till! Sprudlande energi och många bra tips kring hur man kan stärka sig själv. Hon uppfyllde våra förväntningar och mer än så, från ansökan till uppföljningen efter vårt event. Hon har varit mån om att sätta sig in i vår vision av eventet och kommit med kreativa idéer till föredraget som passade oss perfekt! Vi kan varmt rekommendera Anna som talare.

- Veronica Björklund, Komson
Kontakta mig för upplägg och offert

Vad kostar en föreläsning?

Du kan antingen boka föreläsningar direkt med mig eller genom en av de talarförmedlingar (TalargruppenKvinnligatalare samt Blixtin) jag är ansluten till. Priserna nedan är förslag, priserna skiljer sig beroende på ideell förening, skola, företag, återkommande uppdrag etc. Priserna är inklusive förberedelser och exklusive rese och boende kostnader. Kontakta mig för att diskutera upplägg samt få en offert.

30min -2 timmar:

15000kr – 22000kr ex moms

Halvdag: 

22000kr – 27000kr ex moms

Heldag: 

27000kr – 32000kr ex mom

På vår drogförebyggande konferens för unga fick vi äran att ha Anna Johansson som föreläsare. Vi önskade en föreläsare som skulle stärka deltagarnas friskfaktorer kopplat med motivation, engagemang och samhörighet för att kunna må bra. Vi fick mer än vad vi förväntade oss när Anna höll sitt Be Unstoppable workshop. Hon delade sina erfarenheter som ungdom, hon gav deltagarna verktyg och förståelse att alla inte har liknande mål och att varje person är unik. Anna lyckades fånga upp deltagarna så fort hon klev upp på scen och under workshopen satt publiken fastklistrade på stolarna skrattandes, tagna och uttryckte många aha-upplevelser. Vi är väldigt nöjda med Anna och vi kan starkt rekommendera henne som föreläsare.

- Lotta Bengtsson från Unga Drogförebyggare

Kontakta mig

Telefon

0736467801

Epost

anna@ledarskaphalsa.se

Besöksadress

Luntmakargatan52